Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum să-ți ridici frecvența,Curățarea spirituală,Trezirea spirituala în adolescență,Simptome de înălțare,Perspective spirituale

Trezirea spirituala în adolescență

Trezirea spirituala în adolescență

Cum să faci față unei treziri spirituale în adolescență

Trezirile pot fi provocatoare la orice vârstă, dar atunci când ești adolescent poate fi deosebit de dureroasă.

Nu numai că treci prin schimbările fizice ale pubertății, dar și schimbările spirituale suplimentare pot fi, de asemenea, absolut copleșitoare.

Din ce în ce mai mulți adolescenți se trezesc, de fapt, nu este neobișnuit să auziți că pubertatea și trezirea se întâmplă exact în același timp. Într-un fel, se potrivesc perfect.

Pe măsură ce corpul tău fizic avansează, are sens ca și corpul tău spiritual să avanseze. De asemenea, are sens că, pe măsură ce lucrurile încep să se schimbe fizic, începi să pui la îndoială și laturile spirituale și emoționale mai profunde ale vieții.

Procesul de trezire este foarte asemănător indiferent de vârsta ta, totuși există unele probleme care sunt exclusive pentru adolescenți, adolescenți și alți adulți tineri, cum ar fi cum să te descurci cu școala, relațiile și familia ta.

Iată câteva soluții care pot ajuta-

1. Să știi că nu ești singur

Trezirea este un proces atât de intim încât cu siguranță te poate face să te simți singur și izolat. O parte din această izolare este necesară pentru o trezire completă, dar dacă vă simțiți frică sau retras, atunci există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta.

Primul lucru cel mai important este să vă amintiți că nu sunteți singuri și că există oameni acolo care au fost acolo unde sunteți acum.

Chiar dacă te simți singur fizic, la nivel Spirit nu ești niciodată singur.

O resursă excelentă care vă stă la dispoziție atunci când vă treziți este chemarea în ajutor la Ghizii și Îngerii voștri spirituali . Ei sunt întotdeauna acolo pentru a vă ajuta și a vă îndruma și vă puteți sprijini oricând pe ei.

Conectarea cu echipa Spiritului este, de asemenea, o idee grozavă dacă vedeți/auziți Spirite sau vă este greu să vă integrați trezirea în viața de zi cu zi.

2. Găsiți un prieten/rețea/comunitate de încredere

Este important să ai pe cineva despre care poți vorbi cu trezirea ta. Este posibil să nu puteți împărtăși lucruri cu prietenii sau familia dvs., dar găsirea unui vindecător, mentor sau chiar contactarea unor comunități online ca aceasta vă poate ajuta cu siguranță.

Datorită internetului, există atât de multe resurse care vă pot ajuta să vă ghidați și să vă sprijine prin acest proces. Poate că ați putea întâlni chiar și alte suflete cu gânduri asemănătoare din intervalul dvs. de vârstă, care pot avea legătură cu experiența dvs. la un nivel mai profund.

Este important să rețineți că nu trebuie să împărtășiți experiența dvs. de trezire cu toată lumea. Chiar dacă poate fi incitant și înfricoșător, distribuie doar dacă te simți cu adevărat ghidat. Simt cu tărie că există un caracter sacral în procesul de trezire și ar trebui tratat în acest fel.

3. Citiți o mulțime de cărți

Multe dintre cărțile spirituale, new age pe care am început să le citesc când eram adolescent, vizau în mod clar un grup demografic mai în vârstă. Chiar dacă le-am găsit extrem de benefice, privind în urmă mi-aș dori să am acces la ceva mai relatabil.

Recent, datorită sincronicității divine a Universului, m-am întâlnit cu Suzanne Adams, un antrenor spiritual și autoare, care scrie cărți menite să îndrume tinerii adulți prin procesul lor de trezire.

Cartea ei, Musings of an Earth Angel  este „fictivă”, dar oricine a avut o trezire va putea cu siguranță să se raporteze la ea ca adevăr. Povestea este, de asemenea, interesantă și captivantă, ceea ce este cu siguranță o schimbare revigorantă și un mod distractiv de a afla despre procesul de trezire.

Când am citit această carte, mi-a amintit de propriul meu proces de trezire și cred că ar fi resursa perfectă pentru orice adolescent sau adult tânăr care trece prin ascensiune.

Suzanne oferă, de asemenea, o mulțime de cadouri și resurse gratuite pentru cititorii ei pe care le puteți folosi în orice etapă a procesului de trezire.

4. Implicați-vă în hobby-urile care vă plac

Trezirea în adolescență poate duce la o mulțime de energie în jurul tău și să curgă prin tine.

Nu numai că ești mai susceptibil la energia celor din jurul tău, dar este și mai probabil să primești descărcări energetice de la toate tipurile de ființe din lumea Spiritelor.

Acest lucru poate face școala să se simtă extrem de plictisitoare sau chiar inutilă în comparație și poate îngreuna concentrarea și rămânerea concentrată.

Pentru a reduce o parte din această energie, dormiți mult, dar luați în considerare și găsirea de hobby-uri și alte activități pe care vă place să le faceți.

Luați un curs de artă, începeți să dansați, găsiți orice activitate care vă place și faceți o prioritate să o faceți.

Aceasta este o modalitate excelentă de a ajuta la utilizarea unei părți din energia din jurul tău într-un mod productiv. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi și de a-ți explora darurile și talentele noi.

Când m-am trezit pentru prima dată, corpul meu avea poftă de exerciții și dans și am constatat cu siguranță că atunci când mi-am făcut timp pentru aceste activități, procesul meu de trezire a fost mult mai ușor de gestionat.

5. Folosește cristale

Cristalele sunt o modalitate fantastică și frumoasă de a te simți sprijinit prin trezirea ta. Lucrul cu cristale vă poate oferi sprijin, protecție, calm, claritate și vă poate ajuta să vă ghidați prin suișurile și coborâșurile emoțiilor în timp ce treceți prin procesul de trezire.

Cristalele sunt, de asemenea, suficient de mici încât să le poți purta cu tine la școală, astfel încât să te simți mereu protejat și împământat. Cristalele vă pot ajuta chiar să vă concentrați și vă pot ameliora anxietățile legate de examen.

Cel mai bun mod de a găsi cristalul perfect este să intri într-un magazin de cristale, să stabilești o intenție și apoi să vezi spre ce cristal graviți.Pentru a începe, poate luați în considerare alegerea unei pietre de împământare, cum ar fi hematitul, care vă poate ajuta să vă simțiți concentrat la școală, și apoi o piatră mai intuitivă, cum ar fi ametistul , cu care puteți lucra acasă.https://foreverconscious.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Oamenii

E plin in jurul nostru de oameni care se victimizeaza,care vorbesc doar despre cat de rau le merge,de oameni care emana negativitate si frustrare,de oameni

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121