Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna plina in Gemeni,Ritualul "Manifestări de Lună plină",Eliberarea și Transformarea Noastră Luna plină,LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ,Eclipsa de luna plina in scorpion,Astrologie intuitivă-Luna sângerie,din Fecioară ,Cum ne Influențează Fizic și Mental Luna,ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII,Eclipsa totală de Lună Nouă,Luna Plină și eclipsă de Lună,Eclipsă Parțială de Lună Plină în Taur,Lună plină octombrie 2021,Astrologie intuitivă,Prima lună plină a anului, Jocul dualităților

Categorie:

ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII

ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII

Ultima Lună Plină a acestei ierni vindecă tot ce vrem să vindecăm de atât de mult timp. Avem șansa să privim dintr-un loc neutru relațiile actuale și pe cele din trecut astfel încât să facem ordine în ele. Să ne dăm seama care sunt oamenii care contează cu adevărat și care sunt în viața noastră doar atunci când au nevoie de noi.

Luna plină de pe 16 februarie este o luna pe care cu toții ne-o vom aminti mult timp de acum înainte. Aceasta se aliniază cu zodia Leului, devenind astfel una dintre cele mai puternice, mai dinamice și mai interesante Luni pline din acest an.

16 Februarie: Luna Plină în Leu, ultima Luna plină a iernii

Miercuri la ora 18:57 ne vom bucura de un adevărat spectacol: O lună plină puternică, ultima Lună plină a acestei ierni, ce se va ridica în semnul Leului. În această perioadă Universul ne oferă șanse numeroase la dragoste, pasiuni fulgerătoare și surprize neașteptate dacă deja ne aflăm într-o relație.

Semnul Leului este legat profund la iubirea adevărată, stăpânind cea de-a 5-a casă, a romantismului și a creativității. Leii sunt firi extrem de pasionale și romantice – genul care caută iubirea de basm, magică și care își doresc un final fericit în viață

Ce este atât de special la Luna Plină în zodia Leu?

Știați că în antichitate Luna Leului era considerată un adevărat miracol primit de la Univers? Mulți spun că oricine… dar absolut oricine… își poate găsi adevărată dragoste sub lumina Lunii Pline din Leu.

O modalitate prin care amerindienii credeau că îți poți găsi adevărata iubire sub această Lună ar fi următoarea: îți împletești părul înainte de a merge la culcare și te concentrezi doar pe dragostea adevărată în timp ce te lași purtată pe tărâmul viselor. Este important să nu vorbești cu nimeni înainte de a merge la culcare.

Legenda spune că dacă urmezi acești pași vei avea un vis cu bărbatul care îți este menit să fie sufletul tău pereche.

Luna Plină în Leu ne spune că este timpul să ne exprimăm gândurile, emoțiile, sentimentele

Dacă vrem să spunem cine suntem, cum ne simțim, ce ne dorim, aceasta este cea mai bună perioadă de a fi sinceri nu doar cu oamenii din jurul nostru, ci și cu noi înșine. Este momentul să ne exprimăm liber, fără să ne mai pese de ce spun ceilalți. Să mergem acolo unde ne conduce inima și să eliberăm acea energie îndrăzneață a Leului astfel încât să putem fi cu adevărat fericiți.

Luna Plină în Leu ne învață să ne iubim pe noi înșine înainte de a iubi alte persoane

Aceasta este o Lună Plină cu adevărat specială deoarece pune un accent deosebit pe relația pe care o avem cu noi înșine. Realizările intense vin în prim plan, oferindu-ne posibilitatea de a dezvolta mai multă încredere în propria persoană. Universul ne spune că este momentul să facem puțină curățenie spirituală de primăvară: să renunțăm la tot ce este vechi astfel încât să facem loc noului.

Un sfat important de ținut minte: dacă vrei să atragi iubirea pe care o meriți în viața ta, totul trebuie să înceapă cu tine. Iubește-te pe tine înainte de a îi iubi pe alții.

Este timpul pentru o schimbare și majoritatea dintre noi suntem pregătiți să o facem.

Ultima Lună Plină a acestei ierni vindecă tot ce vrem să vindecăm de atât de mult timp. Avem șansa să privim dintr-un loc neutru relațiile actuale și pe cele din trecut astfel încât să facem ordine în ele. Să ne dăm seama care sunt oamenii care contează cu adevărat și care sunt în viața noastră doar atunci când au nevoie de noi.

Universul ne oferă ocazia să readucem liniștea și iubirea adevărată în viața noastră. Să profităm de aceste momente pentru că rar ne întâlnim cu ele.https://www.kudika.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

KARMA GÂNDURILOR

“Conştiinţa principală trebuie să fie puternică”           Din cauza răului pe care oamenii l-au făcut pe parcursul tuturor existenţelor lor, ei

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121