Un lucru important de știut pentru anul 2021

Puterea vibrației personale, Schimbarea necesita curaj
0
(0)
Un lucru important de știut pentru anul 2021: cu cât veți trăi mai mult în Acum, cu atât vă va fi mai ușor, pentru că noi vom sări foarte des de pe o linie temporală pe alta, astfel încât este necesar să renunțăm la orice așteptări cu privire la ce va urma/ se va întâmpla.
Și ca să înțelegeți ce înseamnă „a sări de pe o linie temporală pe alta”: cel mai simplu mod de a înțelege liniile temporale este acela de a le vedea ca pe probabilități bazate pe niveluri diferite de vibrație.
De exemplu, dacă umanitatea, ca și colectiv, se află la nivelul de vibrație 3,3 există un număr infinit de experiențe/ oportunități/ evenimente (adică probabilități) care rezonează cu acel nivel de vibrație.
Dacă umanitatea urcă la nivelul de vibrație 3,7 , atunci aceasta sare pe o nouă linie temporală, care înseamnă un număr infinit de experiențe/ oportunități/ evenimente (adică probabilități) care rezonează cu noul nivel de vibrație – și acestea sunt diferite de vechile probabilități. Unele dintre lucrurile care ar fi putut să se întâmple când umanitatea era la nivelul 3,3 nu mai sunt posibile atunci când umanitatea este la 3,7. Este vorba despre energii, este fizică, nimic altceva.
Aceste salturi de pe o linie temporală pe alta se întâmplă atât la nivel colectiv, cât și la nivel individual. Atunci când corpul tău fizic se ancorează/ stabilizează la un nivel de vibrație tu atragi în viața ta experiențe/ oportunități/ evenimente care au același nivel de vibrație.
Versiunea ta care are vibrația 3,7 va atrage persoane/ relații/ oportunități/ situații de nivel 3,7. Dacă la un moment dat corpul tău urcă la un nou nivel de vibrație, tu sari pe o altă linie temporală și vei atrage în realitatea ta experințe/ oportunități/ evenimente care rezonează cu noul tău nivel de vibrație.
Versiunea ta de vibrație 3,9 va atrage persoane/ relații/ oportunități/ situații de nivel vibrațional 3,9. Persoanele/ relațiile/ slujba/ situațiile de nivel 3,7 nu vor mai rezona cu tine, pentru că tu ai un alt nivel de vibrație acum.
De aceea constatați uneori că nu mai rezonați cu anumite persoane/ relații/ slujba pe care o aveți/ locuința voastră/ anturaje/ locuri/ activități. Ați crescut vibrațional, ați sărit pe o altă linie temporală, iar acelea au altă vibrație, nu-și mai găsesc locul în viața/ realitatea voastră.
Și pentru că nu conștientizăm asta, unii dintre noi rămânem blocați în relații/ locuri/ grupuri/ activități care nu ni se mai potrivesc. Practic, noi pendulăm între două linii temporale: corpul nostru s-a stabilizat la un anumit nivel de vibrație (pe o linie temporală), dar în unele domenii ale vieții noastre rămânem blocați în situații/ relații/ activități care au un nivel mai redus de vibrație (pe o altă linie temporală).
În 2021 vom învăța cum să ne dăm seama că trupul nostru s-a stabilizat la un nivel superior de vibrație (că am sărit pe o linie temporală superioară vibrațional) și cum să creăm ceva nou în viața noastră de la acel nou nivel de vibrație, în loc să rămânem blocați pe vechea linie temporală. Învățăm să alegem pe ce linie temporală vrem să ne aflăm/ funcționăm.
Vom învăța să facem asta la nivel personal, dar și la nivel colectiv.
Iar voi, Lucrătorii în Lumină/ Cei care arată Calea, este necesar să alegeți nu doar pe ce linie temporală vă plasați, ci și către ce linie temporală vă îndreptați în continuare, pentru că așa trageți după voi colectivul. Faptul că voi urcați la un nivel din ce în ce mai înalt de vibrație trage în sus colectivul, din punct de vedere energetic. De aceea este atât de important ca voi, ca indivizi, să vă mențineți cât mai mult timp la un nivel înalt de vibrație și de asemenea, să creșteți tot mai mult vibrațional: așa susțineți Ascensiunea colectivului. Așa am sărit în luna decembrie, ca și colectiv, de pe o linie temporală care era distructivă pe o linie temporală superioară vibrațional. Și pe această nouă linie temporală va continua să fie haos pentru o perioadă, vor fi experiențe dificile, însă vor fi mult mai puțin intense, comparativ cu cele de pe linia temporală anterioară. Ca atare, indiferent ce se va întâmpla, mergeți înainte, mențineți convingerea că suntem pe o linie temporală mai favorabilă și mențineți-vă la un nivel înalt de vibrație.
E de bine, mergeți înainte, puteți să faceți față! (Lorie Ladd)Traducere:Mihaela Dan

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns