Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Universul îți îndeplinește toate dorințele, trebuie doar să-i ceri asta!

optimism-istock-resize-600x338
Te-ai gândit vreodată la faptul că toate dorințele noastre sunt îndeplinite?
Da, da, TOATE dorințele devin realitate.
Un alt lucru este că mulți dintre noi formulează greșit dorințele sau nu vor nimic cu adevărat. Înțeleg că prima ta reacție la această afirmație este de a argumenta imediat. „Nu este adevărat, nu m-am gândit la accident, boală și nu mă așteptam că vor exista probleme. Am visat mereu fericirea, sănătatea, bunăstarea … ”

În această lume, vrem nu vrem să credem în ea, totul este viu. Gândurile noastre au, de asemenea, viață. Universul ne fixează gândurile ca impulsuri energetice și respectă cu strictețe împlinirea lor. Universul ne îndeplinește dorințele și noi îl „hrănim” cu dragostea noastră.

Există un schimb strict și dacă un lanț se prăbușește, atunci și celălalt se prăbușește. Universul nu înțelege „cuvintele de zgomot”, cuvintele „da” sau „nu”. Pentru el, nu există nici concepte emoționale ca „pozitiv” sau „negativ”, „frică” sau „bucurie”, totul depinde de cât de multă energie, ai investit. Adesea se întâmplă să ne gândim la ceva și să fim înspăimântați în același timp.

Gândește obișnuit. De exemplu, adesea tu te gândești așa: „Acum este un moment dificil, este greu să fac o treabă bună, e greu să economisesc bani pentru procurarea unui apartament”. Și mereu totul este rău și nu așa cum vrei. Universul va face pentru tine ceea ce ai comandat și anume, „timpul dificil“ și îți va oferi pe platou „viața care a eșuat”.

Ce poți face pentru a-ți schimba viața spre bine?

Nu trăi cu cuvântul „dacă”.  Oprește-te! Imaginează-ți că acest „dacă” nu a fost niciodată în viața ta. Răspunde sincer la întrebările:

Ce vrei cu adevărat?

Ce te va face să trăiești în armonie și fericire?

Dacă ai avea o baghetă magică, ce ai face tu pentru tine? 

La ce visezi?

Ce dorești să primești într-un an?

Amintește-ți că universul îți îndeplinește dorințele în schimbul iubirii pe care o arăți în sufletul tău. Cu cât ai mai multă dragoste, cu atât mai repede se va împlini ceea ce crezi. Învață să gândești pozitiv. Aminte-ți că ești un magician și totul depinde de tine. Ești responsabil pentru destinul tău și pentru tine și ai destulă putere pentru a-ți schimba viața spre bine.

http://eushtiu.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121