Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Viata este Actiune !

cropped-img_03774.jpgAdu-ți aminte:”VIAȚA ESTE MIȘCARE”.DECÂT SĂ CITEȘTI MAI BINE SĂ TRĂIEȘTI. CITEȘTE DOAR CA SĂ AI CE PUNE ÎN PRACTICĂ.DACĂ INFORMAȚIA ACUMULATĂ NU ESTE PUSĂ ÎN PRACTICĂ,ATUNCI INFORMAȚIA ESTE IROSITĂ.

Știm cu toții că trecem printr-o perioadă de evoluție spirituală destul de accelerată, dar această perioadă nu prezintă doar adevărurile și confuziile,ci și falsitățile.Această perioadă este cel mai greu pentru mintea ta.Deoarece mintea ta s-ar putea să te ghideze și să-ți dea impresia că ești pe o cale spirituală.Și tot mintea ta,se va folosi de foarte multe aspecte din spiritualitate care îi servesc confortul și comoditatea.

Ce este spiritualitatea defapt?

Spiritualitatea este viața însăși trăită.În sutele de ani de existență a omenirii,au apărut diverse credințe cum că spiritualitatea este ceva ce o dezvolți în munți fiind ne-productiv și totodată izolat de societate.Apoi spiritualitatea nu are treabă cu viața socială și astfel cu nimic ce reprezintă societățile.Asta înseamna că în cazul în care decizi să fii spiritual tu:

– nu mai ai voie să muncești/să faci ceva pentru bani

-trebuie să dăruiești totul

– nu mai ești spiritual dacă contribui la tăierea copacilor și distrugerea naturii prin munca pe care o faci

-nu mai ești spiritual dacă mănânci hrană animalică (carne de pește, pui, etc)

-numai în munți, în liniște poți să fii cu tine. În oraș nu ai timp de așa ceva, așa că nici nu te strădui pentru că este greu

-trebuie să ajungi foarte jos și să pierzi totul ca să fii spiritual

-și nu în ultimul rând trebuie să nu faci mai nimic

Dragilor spiritualitatea înseamnă mai mult ca orice,să-ți trăiești viața pe care o ai. Spiritualitatea nu înseamnă că tu trebuie să te muți în munți ca să dobândești înțelegere profundă.Spiritualitatea nu înseamnă că trebuie să renunți la actualul tău loc de muncă, doar pentru că ești măcelar sau contribui la prelucrarea lemnului,etc.Spiritualitatea nu înseamnă că nu mai ai voie să faci ceva pentru bani.

Spiritualitatea este viața,este mișcarea,iar mișcarea este evoluția.Tu nu mai ești spiritual dacă te oprești din ceea ce faci.Ești spiritual dacă ai puterea să continui,să faci ceea ce faci și să confrunți provocările vieții.

Am observat în ultima vreme faptul că mulți care au început să citească lucrări despre spiritualitate au încetat să mai fie ei înșiși.Și au încercat să scape de provocările vieții cu pretextul că nu mai rezonează cu așa ceva.Dar a scăpa de ceva îți aduce și mai mult din acel ceva.Iar dacă crezi că deja nu mai rezonezi cu anumite lucruri din viața ta, folosește-ți bunul discernământ în primul rând și observă motivul pentru care vrei să scapi de ceva.

Sufletul nu vrea să scape de nimic.Tu te reincarnezi aici de nenumărate ori ca să trăiești și să experimentezi fizic.

Tu vii aici ca să ai parte de experiențe fizice.Deci dacă tu te-ai născut într-un oraș destul de măricel, iar tu simți o chemare spirituală,asta nu înseamnă că tu trebuie să te muți la țară sau într-o zonă liniștită unde tu să poți fi cu tine și să meditezi, etc. Dacă simți acest lucru,tu practic te opui unei vieți spirituale încercând să scapi defapt de zgomotul orașului.

În munți oricine poate să mediteze și să evolueze.Nu este nici o provocare în asta.Iar unde nu este provocare acolo sufletul nu trăiește.

Tu și celelalte suflete,sunteți suflete evoluate și puternice.Nu orice suflet poate îndura provocările de pe Pământ. Tocmai de asta voi, nu veniți aici să stați doar în munți.

Citirea și trăirea

Este foarte important ca să citești lucrări spirituale,mai ales în cazul în care simți chemarea și nu ai nici un îndrumător sau maestru alături de tine sau cel puțin nu știi de el. Dar să nu ne cufundăm în viața roz pe care unele lucrări ne prezintă și totodată să începem să și punem în practică informația captată.

În perioada de acum sunt foarte mulți care dețin cantități uriașe de informații spirituale, știu toată teoria, dar nu o aplică.

A știi nu este tot una cu a înțelege ceea ce știi. Iar de înțeles ceea ce știi nu poți fără să și trăiești ceea ce știi. Atâta timp cât tu spui că știi, tu te oprești din procesul de evoluție. Când spui că știi, tu defapt ești separat de tine, te crezi mai presus șă în același timp tu nu faci nimic pentru a înțelege ceea ce știi, pentru că tu crezi că știi.

Sunt persoane care aparent nu au nici o treabă cu spiritualitatea, din contră dacă le spui de așa ceva li se ridică părul pe spate, dar deschide-ți bine ochii, căci faptele lor arată altceva. Și asta pentru că ei înțeleg un singur lucru, care este cel mai important în același timp și anume că este mai important să trăiești decât să filosofezi toată ziua. Și au dreptate. Decât să predici toată ziua despre spiritualitate mai bine trăiești și acționezi prin fapte.

Poți să nu fii deloc de acord cu spiritualitatea, dar tu să acționezi într-un mod mai spiritual decât cei care citesc toată ziua încercând din răsputeri să înțeleagă spiritualitatea doar din cărți, dar fără să aibă curajul de a și trăi. Uită-te bine prin jur, deoarece s-ar putea ca să ai un maestru spiritual lângă tine, care îți arată cum e să fii spiritual, prin fapte. Și s-ar putea ca tu să-l și urăști pentru asta, deoarece nu-ți arată o cale comodă.

Comoditatea te omoară, activitatea te eliberează!

Dacă citești și ești prea comod ca să fii spiritual și să acționezi, atunci înseamnă că ești pe pilot automat încă. Iar mintea ta se folosește de diferite aspecte din spiritualitate și ți le întoarce împotriva ta. Un exemplu comun pe care mintea o folosește tocmai ca să te oprească din evoluție este următoarea frază: ”În spiritualitate nu există trebuie”. Este cel mai comun exemplu cu care mintea se poate apăra pentru a nu face nimic. Și ar fi bine să te observi când dorești să acționezi și mintea îți spune frumos și dulce: ”Nu fă nimic doar pentru că trebuie, nu există trebuie, nimic nu trebuie”. Și multe altele de genul acesta.

Dragilor în spiritualitate într-adevăr nu există trebuie, dar sunt lucruri și lucruri care, trebuiesc făcute și care nu. Dar aici intervine folosirea discernământului la cel mai profund nivel. Acesta nu se folosește de la nivelul mental, nici măcar al inimii, ci de la nivelul sinelui. La fel și deciziile. Cele mai potrivite decizii se iau de la nivelul sinelui, al sufletului, nu de la nivelul inimii și nici într-un caz de la nivelul capului sau al minții.

Este un factor important care știm că nu este una tocmai ușor de acceptat și mai ales de practicat. Tu faci parte dintr-un sistem imens care se mișcă încontinuu. Acesta nu se oprește niciodată. Tu ca suflet individualizat poate nu observi asta dar în interiorul corpului tău sunt miliarde de celule și particule subatomice care se mișcă încontinuu. Acestea dacă se opresc tu te îmbolnăvești. Tot așa este și cu Pământul și cu Universul. Tu și ceilalți dacă vă opriți din mișcare și activitate Pământul se îmbolnăvește. Iar dacă Pământul se îmbolnăvește, acesta va afecta la rândul său un alt sistem mai mare și tot așa mai departe.

Adu-ți aminte:”VIAȚA ESTE MIȘCARE”.DECÂT SĂ CITEȘTI MAI BINE SĂ TRĂIEȘTI. CITEȘTE DOAR CA SĂ AI CE PUNE ÎN PRACTICĂ.DACĂ INFORMAȚIA ACUMULATĂ NU ESTE PUSĂ ÎN PRACTICĂ, ATUNCI INFORMAȚIA ESTE IROSITĂ.

Fii activ cât se poate de mult. Știm că poate nu este o viață comodă, dar în viață nu este vorba despre comoditate. În viață este vorba de activitate. Nu este nimic greșit ca să te odihnești sau să mai faci vizite în locuri liniștite, dar de evoluat, evoluezi acolo unde este agitație și mișcare. Iar dacă tu poți ajunge la liniștea interioară în mijlocul celui mai mare zgomot, atunci tu deja ai trecut de o etapă evolutivă, dacă îți poți și menține această liniște și pace interioară atunci ai ajuns la un nivel și mai înalt. Dar asta poți realiza doar în toiul vieții și al mișcării continue.

Dacă crezi că mișcarea continuă te va obosi, atunci este indicat să te avertizez că numai mintea ta îți dă impresia asta. În realitate tu nu vei obosii niciodată cât timp te miști și rămâi activ, deoarece vei trăi cu adevărat. Iar dacă trăiești cu adevărat ești în prezent iar starea de prezență înseamnă viața însăși, lucru pe care mintea nu o suportă. Dar dacă tu stai în prezent tu vei prelua conducerea asupra vieții tale, iar mintea te va servi ca un aliat desăvârșit.

Și adu-ți aminte: TRĂIEȘTE MAI MULT DECÂT CITEȘTI.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121