Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

VINDECAREA PRIN ELIBERAREA DE RESENTIMENTE

immortal-758418__340

Elibererea de resentimente inseamna a te elibera de negativitate, singurul care simte toata durerea esti doar tu, cel suparat. A purta resentimente inseamna sa porti ranchiuna celui care te-a suparat. Este foarte simplu sa pastram in timp toate resentimentele de la coafeza care nu ne-a tuns cum vroiam pana la fostul sot(sau sotie). Cu cat pastram aceste resentimente vom vedea ca langa noi apar si oamenii care ne sustin in supararea noastra,pana la urma ni se pare ok sa fim furiosi.
Dar asta este de fapt ceea ce vrem sa fim?
Pentru a ne bucura de liberate emotionala este nevoie sa cautam sa ne eliberam de aceste resentimente si sa lasam compasiunea sa ne purifice. Iertarea este o stare de gratie,nimeni nu te poate forta sa i-o oferi si nimeni nu ti-o poate pretinde.Ingerii ne ghideaza intotdeauna sa ii iertam si pe cei care ne-au suparat dar si pe noi ,ei spun ca fiecare suntem vazuti inocenti,frumosi si curati in fata divinitatii,noi de ce nu ne-am vedea astfel?
Nu spun ca a fi tradat este justificat sau ca nu avem dreptul de a ne supara sau dreptul de a cauta sa imbunatatim o situatie ori sa parasim ceva nesanatos si toxic noua.
Iertarea inseamna elibererea de resentimente care astfel nu se mai hranesc cu energia noastra.

A ierta pe cineva sau ceva nu inseamna sa fim de acord cu fapta acelei persoane ,inseamna sa ne ridicam mai presus de intelegere, sa vedem ca fiecare este un trimis divin care odata cu acea “suparare” ne-a adus o lectie de viata pe care trebuia sa o invatam. Daca veti privi in urma,la fiecare situatie stresanta din trecut veti observa cu siguranta ca ati devenit mai puternici datorita ei.

Un studiu facut la Stanford a aratat ca iertarea descreste semnificativ stresul, furia si simptomele psihosomatice.
Iata cateva strategii care va vor ajuta sa va eliberati de resentimente:

– Setati-va intentia de a va elibera de resentimente!

Doar simpla intentie este suficienta pentru a observa clar cum energiile va cresc,unii dintre voi veti observa cum dureri cronice se vor diminua brusc ,semn ca corpul reactioneaza cu iubire la decizia luata,va arata ca este o decizie buna. Luati o persoana din jurul vostru cu care nu va intelegeti,poate fi o mama foarte critica sau partenerul de viata ,ori un sef sau chiar copilul adolescent care refuza sa va asculte sfaturile.

Intr-o zi in care stiti ca aveti timp ,ca nu va deranjeaza nimeni aprindeti o candela ,inchideti ochii si invocati prezenta Ingerului Pazitor al persoanei fata de care aveti resentimente. Spuneti-I Ingerului tot ce v-a suparat la persoana respectiva ,spuneti-I tot ce simtiti dar si cum ati dori ca ea sa se poarte cu dvstra pe viitor. Dupa ce v-ati eliberat de toate aceste emotii rugati Ingerul sa-I transmita persoanei respective tot ce ati spus ,o va face cu siguranta cu cuvinte pline de iubire. Va dura trei zile pana cand mesajul vostru va ajunge prin Ingerul pazitor la persoana fata de care aveati resentimente si sigur veti observa o schimbare. Si la dumneavoastra dar si la ea.

-Cultivati iertarea
Incepeti facand o lista cu toate persoanele cu care ati interactionat,pe lista sa fie inclusiv parintii vostri ,obligatoriu si voi.
Intr-una din zile cand stiti ca nu va deranjeaza nimeni,aprindeti o candela si rugati-va Ingerilor pazitori sa va ajute sa iertati. As vrea sa va spun ca noi,inaine de a ne naste, spirite fiind cu supraconstiinta ne alegem parintii,mediul dar si oamenii pe care sa-i intalnim,cu alte cuvinte ne trasam destinele singuri stiind lectiile de viata pe care avem nevoie sa le invatam pentru a evolua spiritual.

De multe ori semnam contracte sufletesti cu alte spirite care se vor incarna odata cu noi si practic ii rugam sa ne aduca unele situatii din care noi sa invatam iertarea,compasiunea,iubirea sau alte lectii.

Cand ne nastem noi nu mai avem aceastea in memorie si cand se intampla ceva spunem”De ce Doamne mie?” sau “ Nu pot sa-l iert pe cutare,uite ce mi-a facut…”
Oricum,spirite fiind iar ,dupa ce vom trece cu totii in Ceruri,ne vom reintalni cu cei cu care am reactionat si fiind iar supraconstiinta ne vom lauda si imbratisa spiritul care si-a jucat atat de bine rolul incat noi am evoluat atat de frumos.
De ce nu am face asta chiar de acum?
De ce sa nu-i privim cu intelegere ,sa cautam motivul ascuns din spatele fiecarei situatii de viata,sa vedem ce lectie ne aduce fiecare si sa ne eliberam de neiertare?

Nimeni nu ne este prieten,nimeni nu ne este dusman,toti ne sunt Invatatori. 

Compasiunea deschide usa secreta catre lumea care exista dinainte de suparare. 

O lume in care iertarea si iubirea vindeca.

https://astrodeva.wordpress.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Despre tăcere, emoții și curaj

„TĂCEREA INTERIOARĂ înseamnă suspendarea dialogului interior, aceasta fiind condiția esențială a PĂCII desăvârșite.” Giulio Achilli, Lo sfidante Disciplina este un cuvânt neînțeles. Mulți asociază disciplina

Citeste articol »

Spiritualitatea nu e o joaca

Intr-un cuvant ,cel care cunoaste Legea Spirituala si nu o pune in practica, sufera in mod teribil consecintele! Teama de Dumnezeu(de Legea cauza-efect,actiune-reactiune)este INCEPUTUL… intelepciunii.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121