Vindecarea ranilor

Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
4
(1)
Vindecarea ranilor
Vindecarea ranilor.Semne că rănile noastre sunt pe cale de vindecare.
Rana de respingere

Rana de respingere este pe cale de vindecare atunci când ne vom afirma mai mult și vom avea curaj să ne ocupăm locul care ni se cuvine, dacă vom trăi mult mai puțin situații în care să ne fie frică, iar atunci când cineva uită de noi ne vom simți bine în pielea noastră în loc să ne simțim respinși.

Rana de abandon
Rana de abandon este pe cale de vindecare atunci când ne vom simți bine și singuri și vom cauta din ce în ce mai puțin atenția celorlalți. Atunci când vom vrea să începem proiecte și le vom continua, chiar dacă nu vom avea sprijinul celorlalți.
Când vom privi viața că fiind mai puțin dramatică. Când vom înțelege că ceilalți au la rândul lor viețile lor și preocupările lor și faptul că aleg să își vadă de problemele proprii și nu ne acordă nouă mereu atenție, asta nu înseamnă că nu suntem importanți pentru ei.
Rana de umilire
Rana de umilire va fi pe cale să se închidă atunci când vom avea timp să ne ascultăm întâi propriile nevoi și apoi pe ale altora, când vom prelua mai multe responsabilități, când vom reuși să ne simțim mai liberi, când vom putea să cerem lucruri fără să considerăm că suntem enervanți pentru ceilalți și atunci când vom accepta că avem limite.
Rana de trădare
Rana de trădare este pe drumul vindecării atunci când nu vom mai trăi atâtea emoții când cineva sau ceva ne schimbă planurile, atunci când ne vom relaxa mai repede, vom lăsa controlul mai ușor, când vom înceta să mai fim așa atașați de rezultate și când vom înceta să mai vrem ca totul să se întâmple conform planurilor noastre.
Când vom fi mândri de reușitele noastre chiar dacă ceilalți nu ne recunosc meritele, atunci când nu vom mai căuta să fim în centrul atenției.
Rana de nedreptate
Rana de nedreptate este pe cale să se vindece când ne vom permite să fim mai puțin perfecționiști, să facem greșeli fără să fim furioși sau critici.Atunci când ne vom lăsa să ne arătăm sensibilitatea, să plângem în față celorlalți fără să ne fie teamă de judecata lor.Vindecarea ranilor
Când rănile ni se vor vindeca, devenim autonomi din punct de vedere afectiv, în loc să stăm în dependență emoțională.
O persoană autonomă afectiv nu va gândi „Ce o să mă fac eu singură?” atunci când cineva va pleca din viața ei, ci va suferi dar va face acest lucru știind că va supraviețui singură.
Știm că nu este ușor să facem față lucrurilor care ne fac rău, să dăm ochii cu rănile noastre. De aceea psihicul a inventat atâtea mecanisme de apărare și mijloace de a-și reprima amintirile dureroase. Dar a le nega, a „le bagă sub preș” nu este o soluție, deoarece ele se vor întoarce să ne bântuie, mai ales în situațiile critice și stresante ale vieții.
Înfruntându-ne rănile vom câștiga toată energia pe care o pierdem că să le reprimăm și să le ținem sub control prin intermediul măștilor.
Cu cât suntem mai autentici și mai aproape de natura noastră, cu atât vom avea mai puține conflicte emoționale și mai multă energie și poftă de viață.
Tu ce rana ai ?? Sursa:Lumea ocultaezotericaspirituala

Media 4 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: