Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Transformarea Incredibilă: Încrede-te și Prosperează!,Eliberarea de condiționările familiei,Gandul,factor al realizarii,Vorbele au mare putere,Curățenie generală în suflet,MANTRE PENTRU FIECARE ZI,Cum îşi controlează omul emoţiile?,Cunoaste-ti umbra si imprieteneste-te cu tine!,Comunica-ti nevoile si implineste-ti viata,Bucuria - calea Noului Pamant,Cum să vă deblocați puterile psihice,Puterea subconștientului,Vindecarea spirituala a depresiei,Echilibrarea mintii perfecționiste,Trăind în prezent,Avantajele cand spunem ce gândim, Caracteristicile unui suflet avansat/batran, Pericolele ascunse ale pozitivității toxice, frecvența, A visa inseamna a-ti imagina, Calea Maestrului Interior, Unde există motivație, Cele 10 calităţi ale unui lider, Iți asumi responsabilitatea asupra vieții tale?, Preia controlul asupra minții tale

Vindecarea spirituala a depresiei

Vindecarea spirituala a depresiei

Depresia se manifesta prin pierderea interesului fata de activitatile cotidiene, prezenta sentimentelor de disperare sau tristete, asociate cu oboseala, dezinteres, retragere in sine, descurajare si fixarea asupra acelorasi idei.

Cauzele spirituale care stau la baza depresiei:

-persoana afectata refuza sa traiasca o presiune mai ales la nivel afectiv

-are senzatia ca nu mai suporta si de obicei are de rezolvat un conflict interior cu parintele de sex opus, de aceea de multe ori se descarca pe partenerul de viata si ceea ce i face acestuia este de fapt ceea ce ar fi vrut sa-i faca acelui parinte dar s-a retinut.

Ranile traite care au dus la depresie sunt: respingere, abandon, umilire, tradare, nedreptate

O alta cauza frecventa a depresiei este teama de o despartire (mai ales daca a mai trecut prin asta)

Persoanele afectata de depresie isi creaza o personalitate falsa si nu mai isi dau seama de propria lor importanta.Se izoleaza si nu mai se confrunta cu evenimentele vietii.Vindecarea spirituala a depresiei.

-alta cauza posibila mania in fata ideii ca nu are dreptul de a-si implini nevoile.

-lipsa de speranta

Daca persoana afectata de depresie are tendinte suiscidare atunci o parte din ea vrea sa moara, pentru a face loc la ceva nou.

In general sunt persoane ce nu doresc vindecarea de aceea aceasta parte a articolului este pentru tine, cel care esti langa o astfel de persoana si vrei sa o ajuti.

Fii foarte ferma si spune-i ca nimeni nu o poate scoate din starea in are este decat ea insasi. De obicei rana care se manifesta este cea de respingere, si daca provine din copilarie persoana in cauza trebuie sa stie ca, chiar daca a fost respinsa, nu inseamna ca nu a fost iubita. Parintele care isi respinge copilul a fost cu siguranta respins si el in copilarie si continua sa se respinga pe sine.

Primul pas spre vindecare vine prin iertare.

Al doilea pas si poate cel mai important este iertarea de sine ca a avut resentimente fata de acel parinte si o buna metoda de eliberare este sa-i spuna parintelui ce viata a trait dar fara sa aduca acuzatii.

AFIRMATII VINDECATOARE

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

Ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt.

Imi transcend acum temerile si limitarile si imi creez o viata de exceptie.

Viata mea este o sarbatoare.

Dumnezeu ma prijina in tot ceea ce fac.

Sunt iubit si sustinut de Ingeri.

PLANTE VINDECATOARE

Sunatoare,levantica,galbenele,cimbru,roinita,limba mielului,salcie,coada calului, valeriana.

APELARI ANGELICE

Iisus, Arhanghelii Rafael, Mihail, Raguel, ingerii pacii, ai discernamantului, ai impacarii, ingerii pazitori.

RUGACIUNE VINDECATOARE

Arhanghel Rafael iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg si sa iert tot ceea ce m-a afectat in trecut. Multumesc ingerilor ca ma ajutati sa ma conectez cu Sinele meu Divin si sa-mi regasesc propria valoare, va rog sa va revarsati iubirea si lumina vostra asupra intregii mele fiinte si asupra vietii mele astfel incat sa ma bucur de viata si sa-mi recapat vitalitatea.

Multumesc ca vindecarea mea deja a inceput.https://totulpentrunoi.com/

Media 3 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121