Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative

Categorie: ,

Vindecarea sufletului

Vindecarea sufletului

Aceste afirmatii pozitive (sau mantre) te vor ajuta sa iti amintesti cat de mult valorezi si sa gasesti puterea in inima ta de a te vindeca si de a merge mai departe cu viata ta:

Cand incerci sa te vindeci dupa o dragoste pierduta, este posibil ca din cand in cand sa lupti sa iti schimbi mentalitatea. Sentimentele negative pun stapanire pe tine si aduc si mai multe resentimente, ura, suparare in sufletul tau.

Este normal sa fii trist dupa ce inima ti-a fost distrusa. Psihologii spun ca nu exista un interval de timp ideal in procesul de vindecare. Tot ce trebuie sa faci este sa accepti ce s-a intamplat si sa gasesti puterea de a merge mai departe cu viata ta. Nu ramane in durere… ridica-te de la pamant si ia-o de la capat. S-a incheiat un capitol. Da pagina si continua-ti drumul.

Aceste afirmatii pozitive (sau mantre) te vor ajuta sa iti amintesti cat de mult valorezi si sa gasesti puterea in inima ta de a te vindeca si de a merge mai departe cu viata ta:

1.Sunt puternica. Am incredere in mine. Am incredere in Univers ca imi va scoate in cale adevaratul suflet pereche. Ma vindec cu fiecare zi care trece si imi continui drumul.

2. Imi umplu sufletul cu energie pozitiva din partea divinitatii. Stiu ca Universul imi este alaturi si are grija de mine.

3. Inima mea este plina de iubire. Sunt deschisa catre toate oportunitatile frumoase care ma asteapta.

4. Am rabdare in acest proces. Ma vindec si ma redescopar pas cu pas, zi cu zi. Va fi din ce in ce mai bine.

5. Invat lectiile, ma ridic de la pamant si o iau de la capat. Este un nou capitol al vietii mele, il scriu cu incredere ca va fi unul special.

6. Ma iubesc pentru ceea ce sunt. Ma iert pentru ce s-a intamplat. Ma incurajez sa fiu puternica si sa merg mai departe.

7. Ma inconjor de oameni frumosi si ii las sa ma copleseasca cu iubirea lor.

8. Nu regret nimic din ce s-a intamplat. Accept, inchid usa trecutului si merg mai departe cu viata mea.

9. Traiesc in prezent si ma inconjor de oamenii cu suflet frumos.

10. Imi ofer iubirea pe care o merit.11. Aleg sa traiesc cu zambetul pe buze. Aleg sa fiu recunoscatoare pentru tot ce am frumos in aceasta viata. Aleg sa fiu fericita clipa de clipa.

12. Transform aceasta situatie intr-o experienta pozitiva.

13. Voi gasi adevarata iubire, insa trebuie sa am rabdare. Intre timp, lucrez la relatia cu mine insami si invat sa ma iubesc cu adevarat.

14. Imi pun toata energia in lucrurile frumoase care se intampla in viata mea.

15. Stiu ca sufletul meu pereche este aproape. Daram zidurile pe care le-am construit in jurul inimii mele si ii permit sa ma gaseasca.

16. Ma iubesc tot mai mult cu fiecare zi care trece.

17. In sufletul meu este liniste. In sufletul meu este iubire. In sufletul meu este pace.

18. Imbratisez schimbarile care se intampla in viata mea.

19. Nu tin cu dintii de trecut. Ma eliberez de tot ce s-a intamplat si invat sa ma bucur de prezent.

20. Dau drumul durerii si permit fericirii sa patrunda in sufletul meu. Sunt puternica.https://www.kudika.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Viata fara limitari

“Nu-ti poti rezolva problemele folosind aceeasi mentalitate cu care le-ai creat.” A.Einstein Unul din motivele pentru care multi oameni esueaza este ca ei nu sunt

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121