Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Weekend minunat, plin de convingeri şi trăiri minunate!

„Oricare ar fi gândurile tale, convingerile, teoriile asupra lumii sau prejudecăţile pe care le-ai acceptat de-a lungul timpului, ele pătrund treptat în subconştient. Ca urmare, vei trăi diferite experienţe care sunt manifestări ale acestor sugestii. Ce imprimi în interior (în profunzimea subconştientului) vei ajunge să trăieşti în lumea care te înconjoară.

Viaţa omului prezintă două laturi distincte: faţa văzută şi faţa nevăzută a vieţii, gândul şi manifestarea. Creierul reprezintă organul raţionamentelor, al mentalului conştient şi are rolul de a recepţiona gândurile. Când accepţi o idee forţă, un gând, acesta capătă cu timpul putere şi se manifestă în lumea obiectivă.

Subconştientul nu se angajează în polemici şi face exact ce i se ordonă (imprimă). El acceptă concluziile le care ajungi şi le consideră definitive. Iată de ce subconştientul este comparat cu însăşi cartea vieţii, în care se întipăresc fără încetare gândurile tale de fiecare clipă.

În legătură cu acest lucru, eseistul american Ralph Waldo Emerson spunea: „Omul devine tot ceea ce gândeşte.” „

(Joseph Murphy, „Puterea extraordinară a subconştientului tău”)

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Afirmatii pentru a accentua echilibrul,Secretul Bucuriei din Momentul Prezent,Tehnici si Afirmații puternice,Recăpătați încrederea în sine,Mic tratat de încredere în sine,CCLASIFICAREA EMOŢIILORAfirmatii pentru autovindecare,Universul îți trimite mesaje,Degetele,Reguli ale Fericirii,Citate inspiraționale,Multumesc ! Explicatia energetica,Idei motivationale,Cuvinte pozitive,Afirmatii care aduc prosperitatea,Învață să fii bun cu tine!, IUBESTE-TE ! FA-O ! ACUM !, Cum sa vorbesti cu celulele tale, Simptome-ale-conștiinței-superioare-Cele-17-semne-Abilități-psihice-Tipare-numerice, Fericirea este o alegere, Energia abundenței, 5 PUNCTE DE PRESIUNE, Cum sa vorbesti cu celulele tale
Exerciții practice
Simona Igna

Reguli nescrise

Există reguli nescrise care te pot ajuta să depășești orice tentativă de manipulare și să-ți realizezi visurile. 1. Îți trebuie ceva – fă sigur De

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121