Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum comanzi?

Bună și bun venit în magazinul virtual al parapsihologului Simona Igna!

Iată ce ai de făcut pentru a putea cumpara un ebook din acest magazin:

  1. Navigați la magazinul online care utilizează platforma Woocommerce și căutați produsul dorit. Poate fi un singur produs sau mai multe produse.
  2. Dacă ați găsit produsul dorit, faceți clic pe butonul “Adaugă în coș” sau “Cumpără acum”, în funcție de cum este configurată magazinul online.
  3. Veți fi direcționat către pagina coșului de cumpărături, unde veți vedea produsele pe care le-ați adăugat și veți putea să le modificați sau să le ștergeți, după cum doriți.
  4. După ce ați verificat și modificat produsele din coșul de cumpărături, faceți clic pe butonul “Finalizează comanda” pentru a continua procesul de plată.
  5. În pagina următoare, veți fi rugat să furnizați informațiile de livrare și de plată, cum ar fi adresa de livrare, metoda de plată și informațiile de contact.
  6. După ce ați introdus toate informațiile necesare, faceți clic pe butonul “Plasează comanda” pentru a finaliza comanda.
  7. Veți primi o confirmare a comenzii prin e-mail, care va include și informațiile de livrare și de plată. Magazinul online va procesa comanda și va trimite produsele către adresa specificată în comanda dvs.

*În cazul în care întâmpini dificultăți la descărcarea unui ebook, te rog să mă contactezi la adresa de email gnsimona@yahoo.com sau pe pagina de Facebook Simona Igna Terapeut.

**În unele situații, emailurile de acest gen, care conțin link-uri, pot intra și în fișierul Spam al căsuței de email. Așadar, dacă nu primești mailul cu ebook-ul comandat în Inbox, te rog să verifici și căsuța Spam.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121