Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Mentalul si emotionalul

heart-2546039__340

Omul a fost obişnuit să creadă că mintea şi inima sunt în conflict, că trebuie să se lupte, că trebuie să existe o bătălie interioară nemaipomenită între cele două, când de fapt ele trebuie să funcţioneze în armonie şi colaborare.

Corpul mental este superior celui astral-emoţional, aşa că poate prelua informaţia spirituală mai bine şi o poate pune în practică, iar corpul emoţional este mai aproape de noi, motiv pentru care beneficiază primul de resursele noastre energetice.

În cazul în care omul este echilibrat şi sănătos, informaţia curge din mental în emoţional fără probleme, armonic şi sublim, iar energia omului vitalizează nu numai emoţionalul, ci şi mentalul sau chiar şi spiritul, ajungînd la o deosebită vigoare mentală. Atunci când se pun bariere între cele două, acest schimb nu mai există.

Energia şi informaţia nu mai pot circula şi se lovesc de oglinzi. Energia rămâne în emoţional şi îl hrăneşte, cu tot cu calităţi, dar mai ales cu vicii, iar omul devine hipersensibil şi cu disfuncţii, iar informaţia rămâne în mental.

Dacă predomină mentalul, emoţionalul este lăsat sec de energie şi este alimentat intelectul, existînd în om senzaţia de gânditor rece şi fără sentimente. Un om fără suflet îi neagă sufletului dreptul la energie, iar un om fără minte îi neagă minţii dreptul la iubire. Aceste corpuri sunt doi plămâni care trebuie să respire la fel pentru a face inima să bată, sunt două picioare care trebuie sa fie la fel de puternice pentru a face omul să meargă înainte şi sunt doi ochi care trebuie să fie amândoi la fel de deschişi pentru a vedea adevărul.

Nu există în natură separare între mental şi emoţional, nici între trup şi suflet, nici între sacru şi profan. Există numai mintea omului care le împarte pe categorii pentru a le înţelege mai bine şi împărţite le lasă, învăţându-i pe ceilalţi că sunt separate. Învăţati să faceţi pace între sentiment şi intelect, gândiţi-vă emoţiile şi iubiţi-vă gândurile, ridicându-vă deasupra condiţionărilor omeneşti.

Puteţi face acest lucru prin muncă asiduă cu voi înşivă sau vă puteţi ajuta de o mică rugăciune a echilibrului:

“ Ajută-mă Doamne să fac din mintea şi din sufletul meu cupe egale demne de a primi iubirea şi lumina Ta. EU SUNT echilibrat/a şi liber/a. Multumesc si asa este !Amin.”

Sursa:https://www.zenivers.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Disciplina interioară

„Disciplina interioară transformă omul într-un împărat.” ~ OSHO “Iubirea este o înflorire rară. E rară fiindcă se poate produce doar atunci când nu există frică,

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121