Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna noua Ritual Meditatie si Afirmatii,Cum să deschizi și să conduci cu inima,Cai practice catre fericire,Ce vrea inima ta?, LUCRURI CARE AFECTEAZA FRECVENTA TA VIBRATIONALA

Chakra Inimii

Chakra Inimii – (Anahata sau Chakra 4)

💚💞💚 Chakra Anahata are capacitatea de a uni trecutul cu prezentul, de a crea un pod nu numai intre lumea fizica si cea spirituala, ci si intre experientele vietilor anterioare si viata prezenta.
Guverneaza — circulatia, iubirea neconditionata pentru sine si celelalte fiinte, pasiunea, devotamentul;
Coordoneaza — inima, plamanii, timusul, sanii, sistemul circulator, sistemul limfatic, pipaitul, zona superioara a spatelui, pielea si mainile;
💚Manifestarea blocajelor — lipsa bucuriei si chefului de viata, furie, gelozie, teama de a fi tradat, pacalit sau abandonat, astm, hipo sau hipertensiune arteriala, boli de inima sau plamani;
Culoare — Verde cu roz in centru;
Element — Aer;
Simbol — Floare de lotus cu 12 petale;
Zi — Marti;
Cristaloterapie — Smarald, Jad verde, Cuart roz, Turmalina roz, Olivina;
Aromaterapie — Trandafir.
💚Blocaje la nivelul Chakrei Inimii
Asa cum mentionam anterior, blocajele la nivelul inimii conduc la atitudini mentale rigide, inflexibilitate (ex. „Facem cum spun eu, ca stiu mai bine!”), manifestari ale iubirii conditionate (ex. „Daca o iubesti pe mama, ai sa papi tot ce ti-am pus in farfurie!”), si egoism (ex. „Mie imi este permis, tie nu!”). Walter Lubeck spunea ca “afirmatia care sintetizeaza cel mai bine tulburarile la nivelul Chakrei Inimii este urmatoare: „Eu (tu, el, ea) trebuie sa …”.
💚Echilibrarea Chakrei Inimii
Dar oare cum stim insa cand Chakra 4 este echilibrata? Inainte insa de a incerca sa va raspund la aceasta intrebare, trebuie sa precizez ca pentru a mentine aceasta stare de echilibru, de armonie, e nevoie de lucru constant cu noi insine. O Chakra a Inimiii echilibrata se manifesta prin:
💚Acceptare — Avem puterea interioara de a accepta lucrurile, situatiile de viata si pe pe noi insine si oamenii exact asa cum sunt.
Colaborare — In acest caz, sentimentul de rivalitate dispare si locul ii este luat de constientizarea interconectarii dintre oameni si dorinta de colaborare.
Abundenta — Suntem constienti ca viata nu este o lupta permanenta pentru resurse si intelegi ca totul exista in cantitati suficient pentru oricine.

Simt nevoia sa aduc in discutie doua aspecte ale iubirii, nu pentru a-ti face o expunere exhaustiva, ci doar pentru a-ti atrage atentia ca ele sunt in legatura directa cu starea de echilibru a Chakrei 4.

Chakra Inimii
💞Primul aspect este cel al iubirii de sine, iar aceasta este una dintre cele mei importante lectii pe care le avem de invatat. Putem intelege aceasta iubire prin acceptarea noastra cu toate calitatile si defectele, cu toate virtutile si greselile pe care le facem, daruidu-ne noua insine iubirea neconditionata. Pentru a te iubi pe tine insati nu e voie sa arati precum cel mai celebru model care apare pe copertile revistelor, nu trebuie sa canti precum Jose Carreras, nu trebuie sa ai milioanele lui Donald Trump sau sa devii cel mai celebru neurochirurg din lume sau sa inventezi cel mai rapid avion de pe planeta.Chakra Inimii
💞Iubirea de oameni este al doilea aspect al iubirii legat in mod profund de Anahata si pentru ca mi-a placut in mod special modul in care David Pond il explica, am sa-ti redau cuvintele lui:
“Scopul acestei chakre este sa traiesti dragostea, personala si non-personala – sau, daca nu dragostea, cel putin sa simti o legatura armonioasa ce transcende diferentele dintre tine si ceilalti, pentru a satisface Chakra Inimii” prin intermendiul acestei chakre incepi sa te unesti cu nivelurile colective ale realitatii.
Pentru a echilibra aceasta chakra, va recomand sa practitati actele de bunatate si darnicie fata de voi si cei din jurul vostru… iubind. De asemenea, o puteti stimula prin purtarea culorii verde, practicand o meditatie cu cristale sau apeland la echilibrarile energetice din cadrul clinici noastre cu aparatul de biorezonanta unde se vor echilibra toti centri energetici. Si eu, ca si voi probabil, am identificat rani ale inimii ce aveau nevoie de vindecare, asa ca am incercat tot ceea ce v-am recomandat.
💞„A iubi inseamna să fii fericit de ceva: fara conditii, fara judecati, fara asteptari.” (Barry Neil Kaufman)
ScienceMed Romania-Ana Maria Bogdan

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121